Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
13.10.2023 Redakce

zlin.cz : ​​​Sledge hokejisté Zlína při domácí premiéře zabojují o první letošní vítězství

Sledge hokejisté Zlína při domácí premiéře zabojují o první letošní vítězství

Foto: Jaroslav Kvapil

ZLÍN - Sledge hokejisté SHK LAPP ZLÍN se o nadcházejícím víkendu poprvé v letošní sezoně představí před domácím publikem. Po úvodních dvou porážkách na ledě Sparty a Karlových Varů je čekají zápasy s Českými Budějovicemi a Pardubicemi.

Zlínští do sezony nevstoupili úplně nejlépe, neboť z výjezdu do Čech vytěžili pouze bod z ledu Pražanů. Doma tak budou chtít vylepšit svoje bodové konto. V sobotu vyzvou v roli jasného favorita poslední Motor, jenž v úvodních duelech inkasoval dva debakly od Havířova a Ostravy při celkovém skóre 1:30. Úvodní buly je naplánováno na 11:30 hodin.

V neděli od 11 hodin se pak rozehraje zápas mezi Zlínem a Pardubicemi. Duely mezi těmito dvěma týmy bývají většinou ofenzivní a bohaté na góly. Východočeši navíc zažili dobrý start do sezony, když doma nejprve přehráli Ostravu 2:1, aby pak vyhráli také s Havířovem 7:1.

V kádru Zlína se představí také medailisté z reprezentační přestávky. Zdeněk Hábl se stal hrdinou českého národního týmu, když na IPH Cupu vystřelil svému celku bronz pět sekund před koncem utkání. Šestice Slováků (Joppa, Ligda, Ferenčík, Korman, Turic, Pastucha) pak na světovém šampionátu skupiny B v Kazachstánu vybojovala své zemi návrat do elitní skupiny. V rozhodujícím duelu porazili Švédy 4:0 a postoupili ze druhého místa.

Autor: Michal Konečný

https://zlin.cz/zpravy/sledge-hokejiste-zlina-pri-...