Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
07.11.2022 Redakce

Klub novinářů Zlína: Zlínští sledge hokejisté v Olomouci prohráli, doma nad stejným soupeřem zvítězili

Zlínští sledge hokejisté v Olomouci prohráli, doma nad stejným soupeřem zvítězili

OLOMOUC/ZLÍN - Zlínští sledge hokejisté zakončili první polovinu základní části v sobotu 5. listopadu porážkou na ledě olomouckých Kohoutů. Proti druhému celku tabulky sice parta okolo kapitána Ligdy vedla od 2. minuty po šikovné teči Paláta, domácí ale zvládli rychle zareagovat a v prostředním dějství dvěma góly otočili duel na svou stranu. LAPPu nepomohla ani výrazná střelecká převaha, Kohouti byli produktivní a těžili z urputné defenzivy v čele se spolehlivým výkonem gólmana Černocha.
Vítězně vstoupili do druhé poloviny základní části sledge hokejisté Zlína. Na domácím ledě i díky hattricku Martina Joppy vedli nad Olomoucí už 4:0, a ačkoli soupeř dvěma trefami v závěru duel zdramatizoval, tři body zůstaly v Baťově městě. Zlín tak odpověděl na sobotní prohru 1:3 na půdě Hanáků a víkendový moravský dvojboj tak skončil smírně - na body i na góly. Svěřenci trenéra Tomáše Sedláčka se posunuli na třetí místo ligové tabulky, o dva body před nimi je právě Olomouc. Soutěž pokračuje za dva týdny, 19. listopadu na Spartě a o den později v Karlových Varech.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: SHK LAPP Zlín



Více zde: https://www.klubnovinaruzlin.cz/news/zlinsti-sledge-hokejiste-v-olomouci-prohrali-doma-nad-stejnym-souperem-zvitezili/