Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
21.11.2015 Redakce

Brankář Molek udržel nulu a se svým týmem porazil Vídeň 8:0

V sedmém kole sledge hokejové ligy přivítal úřadující mistr ze Zlína na svém ledě Vídeň. Do branky LAPPu se po zranění v letošní sezóně premiérově postavil brankář Molek a hned udržel čisté konto. Nutno však podotknout, že za celé utkání si připsal pouze dva zásahy. Další střetnutí čeká tým Tomáše Sedláčka v neděli od devíti hodin ráno proti Českým Budějovicím.

Domácí měli od začátku utkání převahu a veškerý čas trávili před brankou brankáře Ossimitze, ovšem prosadit se dokázali až v 11. minutě, kdy z mezikruží přesně umístil svou střelu Pavel Julina. Netrvalo ani minutu a skóre se měnilo podruhé, kdy nadvakrát zblízka poslal puk do sítě David Palát.

Na začátku druhého dějství předvedli krásnou kombinaci David a Zdeněk Hábl, ona si několikrát vyměnili puk a nakonec zakončovali z bezprostřední blízkosti, druhý jmenovaný ale neuspěl. Gólu se ale Zdeněk Hábl dočkal ve 21. minutě, kdy se nejlépe zorientoval ve skrumáži. Do pauzy se poté ještě prosadil i David Hábl s Petrem Stodůlkou.

Ve 34. minutě se prvního zásahu v utkání dočkal brankář Molek, když na něj vyletěl puk ze skrumáže. Následně ale na 6:0 zvýšil z dorážky Zdeněk Šafránek, na listinu střelců se zapsal i Kamil Šnajdar a na konečné skóre upravil Zdeněk Hábl. Hosté sice v závěru měli početní výhodu a vzali si i oddechový čas, touženého snížení se ale nedočkali.

Vyloučení: 1:2 Využití: Bez V oslabení: Bez.

Podrobný onlajn přenos včetně animací z gólů naleznete zde: www.onlajny.com/match/index/date/2015-11-21/id/164544

Sestava Zlína: Molek – Julina, Z.Hábl, Šafránek – Palát, Stodůlka, Ligda, D.Hábl, Šnajdar, Slováček.

Sestava Vídně: Ossimitz – Ederdorfer, Schilcher – Wliszczak, Schellenberger, Reininger, Haindl, Krejcik, Habeler, Raphnel.

Branky a nahrávky: 11. Julina (Z.Hábl), 12. Palát, 21. Z.Hábl, 26. D.Hábl (Šafránek), 28. Stodůlka (Z.Hábl), 35. Šafránek (D.Hábl), 41. Šnajdar (Ligda), 44. Z.Hábl

Autor: Jakub Kudláč.