Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
07.09.2018 Jakub Kudláč

Zlín si poprvé v osmileté historii domácího turnaje zahraje o zlato

Je to doma! Zlínští sledge hokejisté dokázali zvítězit za plný počet bodů i ve čtvrtém zápase na domácím turnaji LAPP Cup Zlín 2018 – Memoriál Jaroslava Knedly a poprvé v osmileté historii zlínského turnaje si zahrají o zlato. Vídeň Lappáci přehráli bez obtíží 9:0. Už nyní má Zlín jistotu nejhůře stříbra, což i tak by byl nejlepší výsledek na LAPP Cupu. Na něm získali pouze dva bronzy v úvodních dvou ročnících.

ZLÍN – Vídeň 9:0 (6:0, 3:0)

Lappáci byli od prvních minut hry aktivnější a doráželi na Černochovu branku, ale gólu se dočkali až v páté minutě, když se trefil Aleš Rauš. Od té doby jim to tam padalo jako na běžícím páse a po prvním poločase vedli už 6:0. Prosadilo se přitom hned pět různých střelců, pouze Pavel Kubeš si připsal dvě branky.

Jen třicet jedna vteřin po přestávce přidal Zlín sedmou branku, o kterou se postaral Zdeněk Hábl. Černoch se poté vytáhl několika zajímavými zákroky a také Vídeň si vypracovala pár šancí, ztroskotala však na výborném Matouškovi. Na konečných 9:0 upravili Pavel Julina a Michal Geier. Zlín tak zůstává neporažen, a především si zajistil účast v zítřejším finále, kde se postaví proti South Tyrol Eagles. Hraje se od 11:30.

Branky a nahrávky: 6. Rauš (Ligda, Joppa), 8. Julina (Z. Hábl, Joppa), 11. Joppa (Ligda), 11. Kubeš (Geier, Doležal), 13. Ligda (Joppa, Kubeš), 14. Kubeš (Doležal), 16. Hábl Z. (Ligda, Joppa), 23. Julina (Ligda), 26. Geier (Kubeš, Doležal) Vyloučení: 1:2 Využití: 1:0 V oslabení 0:0 Střely na branku 13:5.

Sestava SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Z. Hábl, Zapletal, Kubeš – Geier, Joppa, D. Hábl, Ligda (C), Turic, Doležal, Rauš.

Sestava Vienna Warriors: Černoch (Pouzer) – Ferenčík, Jedlička, Buriánek, Mijajlovič – Stašák, Večeřek, Mikuš, Klíma, Korman, Jung (C), Krejčik, Wliszczak.