Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
06.09.2018 Jakub Kudláč

Úvod jak se patří! Zlín rozstřílel Brémy 5:0

Úvodní duel domácího turnaje LAPP Cup Zlín 2018 - Memoriál Jaroslava Knedly vyšel Zlínu na výborbou. Lappáci od úvodních minut kralovali duelu s německým týmem Weserstars Bremen a nakonec vybojovali vysokou výhru 5:0. Zlín soupeři od začátku nedával ani nejmenší prostor, tlačil se do útoku a první poločas zaslouženě vyhrál 2:0. Převaha SHK LAPP Zlín pokračovala také v druhém poločase, kdy přidali další tři branky. Marian Ligda tak oslavil první zápas v roli kapitána jasným vítězstvím, navíc i gólem!

ZLÍN - BREMEN 5:0 (2:0)

Zlínští se do zápasu vřítili jako blesk a už po pěti minutách se mohli radovat z první branky. David Hábl vyslal dlouhou přihrávkou Michala Geiera do samostatného úniku, a zlínský útočník prostřelil brankáře Kunsta. Ještě v prvním poločase navíc přidal druhou branku Pavel Kubeš a domácí se tak mohli těšit z pohodlného náskoku.

Ve druhém poločase německý tým přidal na obrátkách a dokázal se také prezentovat několika pěknými akcemi, jež však končily na fantastickém Molkovi. Za to na druhé straně Marian Ligda trestal chybu v rozehrávce německého týmu a ve 23. minutě zvyšoval už na 3:0. V samotném závěru pak Zlínští přidali ještě dvě branky, o které se postarali Pavel Julina a Aleš Rauš, turnaj tak zahájili vysokým vítězstvím 5:0.

Branky a nahrávky: 5. Geier (Hábl D.), 12. Kubeš (Hábl D., Hábl Z.), 23. Ligda (Rauš), 28. Julina (Joppa, Ligda), 29. Rauš (Hábl Z., Ligda) Vyloučení: 0:0 Využití: 0:0 V oslabení 0:0 Střely na branku 19:8.

Sestava SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina, Z. Hábl, Zapletal, Kubeš – Geier, Joppa, D. Hábl, Ligda (C), Turic, Doležal, Rauš.

Sestava Weserstars Bremen: Kunst (Brzoska) – Wolff (C), Wedde, Rädler – Segreff, Hering, Müller, Lauenstein, Disveld.

Onlajn přenos ze zápasu naleznete ZDE.

Video přenos ze zápasu naleznete ZDE.