Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
23.08.2022 Redakce

hokej.cz : Sledge hokejisté Zlína porazili Olomouc a vítají posilu z reprezentace


Sledge hokejisté Zlína porazili Olomouc a vítají posilu z reprezentace

Foto: petrkoval.com

Příprava zlínských sledge hokejistů na nadcházející sezonu vrcholí. Celek z východu Moravy má za sebou soustředění, které si zpestřil zápasem proti Olomouci.

V něm dokázal SHK LAPP Zlín zvítězit 5:2. Činil se především Martin Joppa, který zaznamenal hattrick. Zlínští tak svou generálku před startem soutěže zvládli na jedničku.

K triumfu jim pomohl také teprve devítiletý Šimon Král. Ten kvůli věkovému omezení sice ještě nemůže nastupovat do ligových klání, v tom přípravném ale jeho stratu nic nebránilo.

A Král o sobě dal vědět. Slova chvály pro něj měl i hlavní trenér Sedláček. „Je to velmi šikovný, talentovaný kluk. Doufám, že se bude rozvíjet dál. Do budoucna je určitě příslibem pro český sledge hokej,“ nechal se slyšet kouč.

„Zlín má kvalitní kádr, který může každý rok pomýšlet na titul."

Miroslav Pastucha, brankář SHK LAPP Zlín

Jeho družina bude nepochybně i letos patřit k největším favoritům. K atakování nejvyšších příček by Zlínu měl pomoci rovněž slovenský reprezentační brankář Miroslav Pastucha. Ten do Baťova města přichází s velkými očekáváními.

„Zlín má kvalitní kádr, který může každý rok pomýšlet na titul. Na sezonu se moc těším,“ hlásil Pastucha v rozhovoru pro klubový web.

Není bez zajímavosti, že ke změně na brankářském postu dochází ve Zlíně po dlouhých šestnácti letech. Přesně takovou dobu totiž tamní brankoviště hájilo neohroženě duo Stanislav Molek – Jan Matoušek.

Do ročníku 2022/2023 vstoupí zlínští sledge hokejisté coby obhájci bronzových medailí. První ostré zápasy čekají SHK LAPP Zlín 10. a 11. září proti Spartě a Karlovým Varům.

https://www.hokej.cz/sledge-hokejiste-zlina-porazi...