Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
20.11.2022 Redakce

Zlínský deník : Sledge hokejisté jako první obrali vedoucí Karlovy Vary. Z tripu mají bod

Sledge hokejisté jako první obrali vedoucí Karlovy Vary. Z tripu mají bod

Venkovní trip skončil ziskem jednoho bodu. Sledge hokejisté Zlína nejprve v sobotu padli na ledě pražské Sparty 1:2, o den později na kluzišti Karlových Varů 4:5 po samostatných nájezd. Jako vůbec první v letošní sezoně vzali body západočeskému soupeři.

Sledge hokejisté o víkendu získali jeden bod. Ilustrační foto. | Foto: Se souhlasem Petra Kovala.

Těsnou porážkou 1:2 skončilo 9. kolo domácí ligové soutěže na ledě Sparty. Zlínští sledge hokejisté na úvodní obdrženou branku sice ve 21. minutě odpověděli zásluhou Zdeňka Hábla, jen o minutu později ale inkasovali rozdílový gól. Střelecky úspěšně zareagovat na něj nedokázali ani přes jasnou střeleckou převahu, která byla ve výsledku 20:6. Zlín tak podlehl Spartě i podruhé v sezoně.

„Měli jsme víc ze hry, třetí třetinu jsme je víceméně nepustili z jejich třetiny. Měli jsme trestné střílení, které jsme neproměnili, nedali jsme ani samostatný únik, bohužel. Soupeř naopak z mála vytěžil maximum,“ mrzelo kouče SHK LAPP ZLÍN Tomáše Sedláčka.

TAHALI SE S KARLOVÝMI VARY

Zlínští sledge hokejisté sice po hororovém vstupu do zápasu, kdy inkasovali ze všech prvních tří střel, prohrávali již v 9. minutě 0:3, od té doby ale soupeře přehrávali a duel za stavu 4:4 dotáhli do samostatných nájezdů. Tam nakonec rozhodovala až osmá série, ve které byli šťastnější Západočeši. Vydřený bod však musí být s vykřičníkem, Zlín sice v tabulce zůstal na čtvrté příčce, která jako poslední zaručuje postup do play off,

„Byli jsme konkurenceschopní, je velká škoda ztráty 0:3. Ovšem tu jsme dohnali, měli jsme určitě i na to celý zápas otočit. Vary jsou velmi dobrý tým, bylo těžké držet puk a něco vymyslet. Museli jsme všechno dělat v rychlosti,“ komentoval zápas autor tří gólu Dávid Korman. „Mé góly byla práce celého týmu, na mě byla jen koncovka,“ dodal čtyřiadvacetiletý útočník.

Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/hokej_region/sledge-hokej...