Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
01.02.2019 Jakub Kudláč

Zlín získal dvě posily do play off, z Olomouce přichází Ferenčík s Kormanem

Rušno bylo v posledních dnech na trase Olomouc – Zlín, do Baťova města před uzávěrkou hráčských transakcí, která připadla na poslední lednový den, přišly dvě posily z Hané: obránce Slavomír Ferenčík (na fotce vpravo) a útočník Dávid Korman (vlevo). Oba tito slovenští reprezentanti jsou ve zlínském klubu na hostování do konce sezóny.

V letošní sezóně jsme měli velmi přetěžovanou obranu, některé zápasy jsme hráli pouze na dva obránce, z toho důvodu vítáme u nás Sláva Ferenčíka. U Dávida Kormana pak věříme, že dokáže zrychlit hru,“ pověděl generální manažer SHK LAPP Zlín Petr Julina a dodal, že dohoda s vedením Olomouce, která s největší pravděpodobností už nepostoupí do play off, byla celkem snadná.

Není to jen tak, že bychom si vzali dva hráče, od nás v Olomouci už dlouhé roky hostuje náš hráč Miroslav Kardoš,“ podotkl Julina.

Oba dva by tak mohli zažít zajímavou premiéru, už zítra totiž Zlín nastoupí právě proti Olomouci.

Slavomír Ferenčík: Devětatřicetiletý obránce v letošní sezóně odehrál za Kohouty osm zápasů, ve kterých zaznamenal čtyři kanadské body za tři góly a jednu nahrávku.

Dávid Korman: Dvacetiletý útočník je na tom, co se bodů týče, podobně, za sedm duelů vstřelil dva góly a na stejný počet nahrál.

Konečná soupiska SHK LAPP Zlín pro sezónu 2018/2019: Brankáři: Stanislav Molek, Jan Matoušek. Obránci: Zdeněk Hábl, Pavel Julina, Tomáš Mach, Slavomír Ferenčík. Útočníci: Martin Joppa, Marian Ligda, David Palát, David Hábl, Róbert Turic, Aleš Rauš, Petr Stodůlka, Michal Hlinka, Patrik Hetfajš, Dávid Korman, Pavel Šafařík.